Archieven

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Leerdam

Wij zijn heel trots dat we medio 2020 Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Leerdam hebben mogen openen. Er kruipen en lopen inmiddels al aardig wat Nieuwelingetjes in Leerdam rond. Voor ons een goede en mooie reden om ook hier een fijne vaste ruimte te hebben, zodat jij als zwangere vrouw dichtbij terecht kan op het spreekuur.

Ervaren verloskundigen Leerdam

Bij Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge sta jij centraal, zowel voor als tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraamtijd. Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee vaste verloskundigen en zetten ons met hart en ziel in om al het onbekende voor jou bekend te maken. Zodat jij met met een zeker gevoel je bevalling tegemoet gaat.

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge is gevestigd in Gezondheidscentrum M3. De locatie biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Leerdam

Quirinus de Palmelaan 110
4142 CJ Leerdam
Telefoon: 06 23717030
E-mail: info@denieuwelinge.nl

 

Leerdam Verloskundige Praktijk Nieuwelinge

Spreekuur in Leerdam

In Leerdam houden we op dinsdagochtend spreekuur.

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge heeft ook praktijken in Gorinchem en Arkel. Ook op deze praktijklocaties ben je van harte welkom op het spreekuur.

Badbevallingen

Wij dol zijn op (de voordelen van) badbevallingen ofwel een waterbevalling. Daarom hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen. Een water- of badbevalling is voor veel mensen nog een beetje onbekend, maar toch kiezen er steeds meer vrouwen voor om te bevallen in bad. Dit is ook helemaal niet gek, het warme water biedt eigenlijk alleen maar voordelen.

Het is maar dat je het weet. ;)

 

 

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Gorinchem

Bij Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge in Gorinchem sta jij centraal. Zowel voor als tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Onze verloskundigen zetten zich met hart en ziel in om al het bekende voor jou bekend te maken. Zodat jij met een zeker gevoel je bevalling tegemoet gaat. Wij zien jouw zwangerschap als een natuurlijk proces. Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen. Of dat nou thuis is of in het ziekenhuis, in bad of op bed. Jij bevalt immers het best waar jij je het prettigst voelt.

Wij doen ons stinkende best om van jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd een feestje te maken.

Omdat wij dol zijn op (de voordelen van) badbevallingen hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

Wolpherenwal te Gorinchem

In Gorinchem is Verloskundige Praktijk De NieuweLinge gevestigd aan de Wolpherenwal 1. We zitten daar samen met BabyImage, waar je terecht kunt voor zowel de medische- als pretecho’s. Je kunt op ons terrein gratis parkeren.

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Gorinchem

Wolpherenwal 1
4201 HK Gorinchem
Telefoon: 06 23717030
E-mail: info@denieuwelinge.nl

Gorinchem Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge

Op deze locatie hebben wij op de volgende dagdelen spreekuur:

  • maandagmiddag
  • maandagavond
  • woensdagochtend
  • woensdagmiddag

Hartjesspreekuur Praktijk Gorinchem

Op maandag is tevens hartjesspreekuur in onze praktijk in Gorinchem tussen 18.00 en 19.00 uur. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Loop dus gerust binnen!

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge heeft ook een praktijk in Leerdam en Arkel. Ook op deze praktijklocaties ben je van harte welkom op het spreekuur.

 

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Arkel

Bij Verloskundige Praktijk De NieuweLinge in Arkel sta jij centraal. Zowel voor als tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Wij, de verloskundigen Marloes en Jacqueline, zetten ons met hart en ziel in om al het bekende voor jou bekend te maken. Zodat jij met een zeker gevoel je bevalling tegemoet gaat.

Omdat wij dol zijn op (de voordelen van) badbevallingen hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

Spreekuur Praktijk Arkel

In onze verloskundige praktijk in Arkel houden wij op de volgende dagdelen spreekuur:

  • maandagochtend
  • donderdagavond

We zijn gevestigd in de Huisartsenpraktijk Arkel aan het Raadhuisplein.

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Arkel

Raadhuisplein 1
Huisartsenpraktijk Arkel,
4241 AA Arkel
Telefoon: 06 23717030
E-mail: info@denieuwelinge.nl

Arkel Verloskundige Praktijk De Nieuwellinge

Er is voldoende gratis parkeerterrein rondom de praktijk.

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge heeft ook een praktijk in Gorinchem en Leerdam. Ook op deze praktijklocaties ben je van harte welkom op het spreekuur.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!