• Zwanger en bevallen in Gorinchem, Leerdam en Arkel

Aanmelden bij verloskundige praktijk De Nieuwelinge

Je kan je meteen aanmelden bij Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge te Gorinchem, Leerdam en Arkel, als je thuis een positieve zwangerschapstest hebt gedaan. Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op zodra we de aanmelding hebben ontvangen.

Je mag je ook telefonisch aanmelden als je dat liever wilt. Of Whatsapp ons op 06-23717030.

Aanmelden bij de Nieuwelinge

Privacy

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wanneer je een aanmeldformulier op de website invult, dan worden de gegevens overgenomen in jouw persoonlijke digitale dossier waar je te allen tijde toegang tot kunt krijgen. Het dossier is beveiligd conform de wet AVG.

Na verwerking wordt de digitale aanmelding vernietigd.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 23717030 als je ons nodig hebt. Voor minder dringende vragen hebben we iedere werkdag tussen 17.00 en 18.00 telefonisch spreekuur. Een berichtje sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!

Hartjesspreekuur

Iedere maandag kun je tussen 18.00 en 19.00 in onze praktijk in Gorinchem zonder afspraak binnenlopen om even naar het hartje van de baby te komen luisteren.

Dol op badbevallingen

Wij zijn groot fan van badbevallingen. Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!