• De Nieuwelinge Gorinchem Arkel Leerdam

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel: Wij willen de allerbeste zorg bieden. Daarom zijn wij lid van de KNOV en VIGEO.

KNOV

Alle verloskundigen in onze praktijk zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV), dit is de beroepsorganisatie voor verloskundigen. Via deze organisatie zijn ook de betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacyreglement van de praktijk geregeld.

Daarnaast zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Dit register waarborgt de kwaliteit van verloskundigen door het verplicht stellen van een minimum aan deskundigheidsbevorderende activiteiten zoals diverse bij- en nascholingen, vaardigheidstrainingen en methodisch intercollegiaal overleg. Wij geven begeleiding volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

VIGEO

Bij VIGEO (Verloskundig Initiatief Gorinchem En Omstreken) werken kraamzorg, verloskundigen, gynaecologen, verloskundig actieve huisartsen en kinderartsen samen om jou optimale zorg te leveren. Voor, tijdens en na jouw zwangerschap.

De handreikingen en protocollen van de KNOV en VIGEO zijn een belangrijke leidraad in ons werk.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 23717030 als je ons nodig hebt. Voor minder dringende vragen hebben we iedere werkdag tussen 17.00 en 18.00 telefonisch spreekuur. Een berichtje sturen via WhatsApp mag natuurlijk ook!

Altijd dichtbij

Wij hebben verloskundige praktijken in Gorinchem, Arkel en Leerdam.

Hartjesspreekuur

Iedere maandag kun je tussen 18.00 en 19.00 in onze praktijk in Gorinchem zonder afspraak binnenlopen om even naar het hartje van de baby te komen luisteren.

Dol op badbevallingen

Wij zijn groot fan van badbevallingen. Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!