• Gorinchem Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge

Onze Verloskundige Praktijk in Gorinchem

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Gorinchem is gevestigd in het mooie monumentale Wachthuis bij de Kanselpoort (1835) aan de Wolpherenwal. Wat zijn wij blij met deze schitterende locatie, die in 2015 officieel is aangewezen als het mooiste gerenoveerde pand van Gorinchem. Sinds 2017 wordt daar opnieuw ‘gewacht’. Met onze verloskundige praktijk op de komst van jouw baby.

We zitten samen in het pand met Echopraktijk BabyImage, waar je terecht kunt voor zowel de medische- als pretecho’s. Heel handig, alle verloskundige zorg onder één dak.

Op deze praktijklocatie vinden regelmatig informatiebijeenkomsten en cursussen plaats. Tijdens één van je controles, zullen we je meer vertellen over deze bijeenkomsten. Deze worden ook aangekondigd op onze Facebook pagina van Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge.

Praktijkadres Gorinchem

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge
Wolpherenwal 1
4201 HK Gorinchem
06-23717030

Centraal gelegen met eigen parkeerterrein

Onze verloskundige praktijk is goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer. Je kunt op ons eigen terrein kosteloos parkeren. Via de Zwaanswal rijd je om het pand heen en bereik je ons parkeerterrein.

Kom je met de bus? Ook dat is een goede optie. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn: ‘Sluis’, ‘Melkpad’ of de ‘Pompstraat’.

Praktijk Gorinchem Nieuwelinge Verloskundige

Spreekuur Praktijk Gorinchem

In onze verloskundige praktijk in Gorinchem houden wij spreekuur op:

  • maandagmiddag
  • maandagavond
  • woensdagochtend
  • woensdagmiddag
  • donderdagavond

Bekijk ook de spreekuren van onze praktijk in Leerdam en Arkel.

Hartjesspreekuur Praktijk Gorinchem

De eerste periode van de zwangerschap is voor veel vrouwen best spannend omdat je de baby vaak nog niet voelt bewegen. Daarom hebben we het hartjesspreekuur in het leven geroepen, waarbij we met een doptone jou het hartje kunnen laten horen.

Voor het hartjesspreekuur kan je op iedere maandag terecht tussen 18.00 en 19.00 uur. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Loop dus gerust binnen!

Altijd bereikbaar

Je kan ons dag en nacht bereiken op 06 23717030 als je ons nodig hebt. Voor minder dringende vragen hebben we iedere werkdag tussen 17.00 en 18.00 telefonisch spreekuur. Of stuur een berichtje via WhatsApp!

Onze Missie en Visie

Kan jij je vinden in onze missie en visie op geboortezorg? Meld je dan meteen aan.

Dol op badbevallingen

Wij zijn groot fan van badbevallingen. Daarom hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!