• Zwanger en bevallen in Gorinchem, Leerdam en Arkel

Zwanger? Doe mee met Moeders voor moeders

Moeders voor Moeders is een organisatie in Nederland die urine van zwangere vrouwen inzamelt. Hiermee maken ze medicatie voor vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen die hulp nodig hebben bij het zwanger worden. Want in de urine van een zwangere vrouw zit het hCG hormoon. HCG bevordert de eisprong bij vrouwen en zorgt ervoor, dat eicellen die gebruikt worden voor behandelingen om zwanger te worden beter geschikt zijn.

Ook in Gorinchem

Ook in Gorinchem kan je meedoen als je tussen de 6 en 16 weken zwanger bent. Aanmelden kan vanaf de 5e week tot en met de 11e week. Als je mee wilt doen ontvang je twee kratjes met elk 4 flessen waar je je urine in kan opvangen en bewaren.

De chauffeur die de flessen wekelijks komt omwisselen rijdt in een normale (anonieme) auto. Het zal dus in de buurt niet bekend worden dat je zwanger bent.

Wanneer je je bij onze verloskundige praktijk aanmeldt omdat je zwanger bent, zullen wij altijd vragen of je interesse hebt om mee te doen. Mocht je meer informatie willen, dan kun je terecht op de site van moeders voor moeders. Je kunt je ook (gratis) telefonisch aanmelden op 0800-0228070.

Onze Missie en Visie

Kan jij je vinden in onze missie en visie op geboortezorg? Meld je dan meteen aan.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!