• Verloskundigepraktijk De Nieuwelinge Wolpherenwal Gorinchem

Kraamtijd

De kraamtijd begint meteen na je bevalling, of eigenlijk na de geboorte van de placenta. Een super bijzondere, maar ook heftige tijd, die vooral in het teken staat van het leren kennen van de baby. De kraamtijd duurt in principe zes weken. Voordat je echt weer helemaal de oude bent ben je soms wel negen maanden verder.

Kraamhulp

Tijdens de eerste kraamweek krijg je hulp van een kraamverzorgende, daarbij komen wij ook meerdere keren bij je langs om te kijken hoe het met jou en de baby gaat.

Als je tijdens je zwangerschap begeleid wordt door een gynaecoloog in het ziekenhuis, kun je je ook bij ons aanmelden voor je kraamtijd. Je bent natuurlijk van harte welkom om al tijdens je zwangerschap eens langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 23717030 als je ons nodig hebt. Voor minder dringende vragen hebben we iedere werkdag tussen 17.00 en 18.00 telefonisch spreekuur. Een berichtje sturen via WhatsApp of contactformulier mag natuurlijk ook!

Altijd dichtbij

Wij hebben verloskundige praktijken in Gorinchem, Arkel en Leerdam. Klik hier voor de adressen en ons spreekuurschema.

Hartjesspreekuur

Iedere maandag kun je tussen 18.00 en 19.00 in onze praktijk in Gorinchem zonder afspraak binnenlopen om even naar het hartje van de baby te komen luisteren.

Dol op badbevallingen

Wij zijn groot fan van badbevallingen. Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.