De Verloskundigen bij De NieuweLinge

Bij Verloskundige Praktijk De NieuweLinge werken we met een klein team van twee vaste verloskundigen. Tijdens de spreekuren zal je afwisselend Jacqueline en Marloes tegenkomen. Ook tijdens de diensten, als je belt met een vraag of misschien wel gaat bevallen, zal je in principe altijd één van ons treffen.

Incidenteel kun je onze invalster Mirjam tegenkomen tijdens het spreekuur. Dit gebeurt bijvoorbeeld als Jacqueline en Marloes samen naar een bijscholing gaan of als één van ons op vakantie gaat.

Als er meerdere bevallingen tegelijk plaatsvinden, dan proberen we dat in eerste instantie met z’n drieën op te lossen. Als dit niet lukt kunnen we gelukkig altijd een beroep doen op de verloskundigen Vicky en Jessica van verloskundigenpraktijk Zus en Zwanger

Marloes Kommeren, verloskundige

Marloes Kommeren Verloskundige De Nieuwelinge

Ik ben Marloes Kommeren, 34 jaar, woon in Gorinchem en ben de oprichter van Verloskundige Praktijk De NieuweLinge. Nadat ik altijd gedacht heb dokter te willen worden, en vier jaar geneeskunde gestudeerd heb, kwam ik erachter dat de verloskunde veel beter bij mij past.

Mijn verloskunde-opleiding heb ik in Antwerpen gedaan, waar vrijwel alle bevallingen in het ziekenhuis plaatsvinden onder leiding van een gynaecoloog. Gelukkig mocht ik stage lopen bij de verloskundigen van Het Geboortecentrum in Amsterdam. Daar heb ik  geleerd hoe mooi het is om zwangerschappen en bevallingen niet als iets ‘medisch’ te zien maar juist als iets ‘natuurlijks’. De droom om in een verloskundigenpraktijk te werken is hier dan ook begonnen.

Na mijn afstuderen bleef ik nog wat langer meedraaien in Amsterdam. Ik heb hier veel thuisbevallingen en met name veel badbevallingen mogen begeleiden. Prachtig! Na Amsterdam heb ik in meerdere verloskundige praktijken mogen werken, van Oosterbeek tot Zaltbommel.

Omdat ik mijn jeugd grotendeels in de regio van Gorinchem heb doorgebracht vind ik het ontzettend leuk om nu in Gorinchem, Arkel en Leerdam een eigen verloskundige praktijk te hebben. Ik vind het fantastisch om te zien hoe vrouwen zich langzaam maar zeker ontwikkelen tot moeders en ze daarin te mogen begeleiden, en dan helemaal in dit mooie gebied!

In het BIG register (BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) kun je me vinden onder nummer 69918926403.

Jacqueline Lemmen, verloskundige

Jacqueline Lemmen Verloskundige De Nieuwelinge

Mijn naam is Jacqueline Lemmen en ik woon in Sliedrecht. Sinds de zomer van 2016 werk ik als vaste verloskundige bij praktijk De NieuweLinge en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin.

Ik ben afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Rotterdam. Na de geboorte van mijn eigen kinderen is bij mij de interesse voor het beroep verloskundige ontstaan. Ik heb zelf mogen ondervinden hoe belangrijk goede begeleiding tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode is. De overgang naar het moeder worden en zijn is een prachtige maar ook grote stap.

Ik streef naar het creëren van een veilige en vertrouwde sfeer, waar jullie wensen centraal staan en waar jullie vertrouwen krijgen in het hele proces van zwangerschap en geboorte.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

In het BIG register kun je mij vinden onder nummer 89921335603.

Missie en Visie

Kan jij je vinden in onze missie en visie op geboortezorg? Meld je dan meteen aan.

Dol op badbevallingen

Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!