• Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge in Gorinchem Arkel en Leerdam

Ervaringen met Verloskundige Praktijk De NieuweLinge

Wij vinden het superfijn om als kersverse mama, jouw ervaringen met Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge te vernemen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk als je deze ervaringen wilt delen op Zorgkaart Nederland, Facebook of Google. Met een review help je toekomstige moeders in het maken van een goede keuze voor een verloskundige praktijk.

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie om nog bewuster te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij jouw wensen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Google recensies

Hieronder kun je enkele Google recensies over Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge lezen. Deze recensies proberen wij hier zo up-to-date mogelijk weer te geven. Voor de meest recente feedback kan je ons uiteraard ook googelen met als zoekterm ‘verloskundige praktijk De Nieuwelinge’.

Uiteraard mag je ons ook bellen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 23717030 als je ons nodig hebt. Voor minder dringende vragen hebben we iedere werkdag tussen 17.00 en 18.00 telefonisch spreekuur, maar een berichtje sturen via WhatsApp of contactformulier mag natuurlijk ook!

Altijd dichtbij

Wij hebben verloskundige praktijken in Gorinchem, Arkel en Leerdam. Klik hier voor de adressen en ons spreekuurschema.

Hartjesspreekuur

Iedere maandag kun je tussen 18.00 en 19.00 in onze praktijk in Gorinchem zonder afspraak binnenlopen om even naar het hartje van de baby te komen luisteren.

Dol op badbevallingen

Wij zijn groot fan van badbevallingen. Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.