• Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge in Gorinchem Arkel en Leerdam

Ervaringen met Verloskundige Praktijk De NieuweLinge

Wij vinden het superfijn om als kersverse mama, jouw ervaringen met Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge te vernemen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk als je deze ervaringen wilt delen op Zorgkaart Nederland, Facebook of Google. Want met een review help je toekomstige moeders in het maken van een goede keuze voor een verloskundige praktijk.

ZorgkaartNederland Ervaringen

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie om nog bewuster te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij jouw wensen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. Aangezien wij meerdere locaties hebben, worden de recensies per praktijkadres weergegeven. Uiteraard verschilt de persoonlijke zorg en aandacht per praktijkadres niet, dus lees vooral alle recensies over De Nieuwelinge.

Google recensies

Hieronder kun je enkele Google recensies over Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge lezen. Deze recensies proberen wij hier zo up-to-date mogelijk weer te geven. Voor de meest recente feedback kan je ons uiteraard ook googelen. Hiervoor gebruik je de zoekterm ‘verloskundige praktijk De Nieuwelinge’.

Uiteraard mag je ons ook bellen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Dol op badbevallingen

Wij hebben meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen.

Hartjesspreekuur

Iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 in onze praktijk in Gorinchem. Een afspraak maken is niet nodig.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!