Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Leerdam

Wij zijn heel trots dat we medio 2020 Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge Leerdam hebben mogen openen. Er kruipen en lopen inmiddels al aardig wat Nieuwelingetjes in Leerdam rond. Voor ons een goede en mooie reden om ook hier een fijne vaste ruimte te hebben, zodat jij als zwangere vrouw dichtbij terecht kan op het spreekuur.

Ervaren verloskundigen Leerdam

Bij Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge sta jij centraal, zowel voor als tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraamtijd. Wij zijn een kleinschalige praktijk met twee vaste verloskundigen en zetten ons met hart en ziel in om al het onbekende voor jou bekend te maken. Zodat jij met met een zeker gevoel je bevalling tegemoet gaat.

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge is gevestigd in Gezondheidscentrum M3. De locatie biedt voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Verloskundige Praktijk De NieuweLinge Leerdam

Quirinus de Palmelaan 110
4142 CJ Leerdam
Telefoon: 06 23717030
E-mail: info@denieuwelinge.nl

 

Leerdam Verloskundige Praktijk Nieuwelinge

Spreekuur in Leerdam

In Leerdam houden we op dinsdagochtend spreekuur.

Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge heeft ook praktijken in Gorinchem en Arkel. Ook op deze praktijklocaties ben je van harte welkom op het spreekuur.

Badbevallingen

Wij dol zijn op (de voordelen van) badbevallingen ofwel een waterbevalling. Daarom hebben wij meerdere eigen bevalbaden die je gratis mag lenen. Een water- of badbevalling is voor veel mensen nog een beetje onbekend, maar toch kiezen er steeds meer vrouwen voor om te bevallen in bad. Dit is ook helemaal niet gek, het warme water biedt eigenlijk alleen maar voordelen.

Het is maar dat je het weet. ;)

 

 

© Verloskundige Praktijk De NieuweLinge te Gorinchem, Leerdam en Arkel. Zwanger zijn en bevallen op jouw manier.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Zwangersch-app ons!