Moeders voor moeders te Gorinchem

Moeders voor Moeders is een organisatie in Nederland die urine van zwangere vrouwen inzamelt voor het maken van medicatie voor vrouwen die hulp nodig hebben bij het zwanger worden. In de urine van een zwangere vrouw zit het hCG hormoon, waar medicatie van gemaakt kan worden die wordt gebruikt bij vruchtbaarheidsproblemen. hCG bevordert de eisprong bij vrouwen en zorgt ervoor dat eicellen die gebruikt worden voor behandelingen om zwanger te worden beter geschikt zijn.

Ook in Gorinchem kan je meedoen met Moeders voor Moeders als je tussen de 6 en 16 weken zwanger bent. Aanmelden kan vanaf de 5e week tot en met de 11e week.
Als je meedoet met Moeders voor Moeders ontvang je twee kratjes met elk 4 flessen waar je je urine in kan opvangen en bewaren. De chauffeur die de flessen wekelijks komt omwisselen rijdt in een normale (anonieme) auto. Het zal dus in de buurt niet bekend worden dat je zwanger bent.

Wanneer je je aanmeldt voor je zwangerschap zullen wij altijd vragen of je interesse hebt om mee te doen met Moeders voor Moeders. Mocht je meer informatie willen, dan kun je terecht op de site van moeders voor moeders. Je kunt je ook (gratis) telefonisch aanmelden op 0800-0228070.