• Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge in Gorinchem Arkel en Leerdam

Ervaringen met Verloskundige Praktijk De NieuweLinge

Wij vinden het superfijn om als kersverse mama, jouw ervaringen met Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge te vernemen. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk als je deze ervaringen wilt delen op Zorgkaart Nederland, Facebook of Google. Met een review help je toekomstige moeders in het maken van een goede keuze voor een verloskundige praktijk.

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. De website biedt informatie om nog bewuster te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij jouw wensen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Google recensies

Hieronder kun je enkele Google recensies over Verloskundige Praktijk De Nieuwelinge lezen. Deze recensies proberen wij hier zo up-to-date mogelijk weer te geven.

Nancy V
Nancy V
2020-11-27
Ik ben heel tevreden over de nieuwe linge! Je voelt je snel op je gemak, ze zijn heel aardig en kundig. Kan altijd bellen of appen met vragen. Het is mijn eerste zwangerschap, voor mij zijn veel dingen nieuw, het wordt allemaal super uitgelegd. Aanrader dus!
L dbr
L dbr
2020-11-26
Superlieve dames. Betere begeleiding tijdens je zwangerschap en bevalling kan je niet wensen. De badbevalling was magisch. Bevallen zoals jij het wil, zoals ze zelf zeggen. En die belofte maken ze waar.
Coca Roman
Coca Roman
2020-09-15
Ik wens alle aankomende ouders de steun van deze geweldige dames toe! Vol vertrouwen en humor hebben we heel relaxed samen toegeleefd naar een mooie (en flitsend snelle) thuis bevalling. Ik voelde me serieus genomen en echt gehoord en dat was zó fijn! Tijdens mijn eerste (medische) zwangerschap verbaasde ik me er over dat ik van alles kon krijgen, behalve ‘gewoon’ een beetje extra vertrouwen in mezelf. Eerder het tegenovergestelde...Gelukkig hebben we nu tot twee maal toe ervaren dat het ook héél anders kan!!! Dank je wel voor al jullie hulp, lieverds!!!
Anne Slabbers
Anne Slabbers
2020-09-15
Deze twee super vrouwen gun ik elke zwangere dame! Met hun aan je zijde zou je nog wel langer dan 9 maanden zwanger willen zijn. Zij zijn een luisterend oor en strijden met je mee mocht dat nodig zijn. Een bevalling is een magisch moment en zij maken dit moment nog net een stukje specialer. Ik zou met hun nog wel 10x willen bevallen, nu alleen nog even vriendlief overtuigen😉
Charlotte Sterk
Charlotte Sterk
2020-07-28
Wat een toppers zijn deze dames! Gezellig en tegelijkertijd super kundig. Ontspannen en heel eerlijk. Ze staan altijd voor je klaar en bieden je altijd een luisterend oor. Je kan helemaal jezelf zijn en dat is als zwangere vrouw heel erg prettig. Zij maken van je zwangerschap een feestje! Dikke vette aanrader om je zwamgerschap en bevalling te laten begeleiden door de dames van Verloskundigepraktijk de NieuweLinge ❤
M.A. H
M.A. H
2020-07-06
Ik ben niet zo van het reviews schrijven, maar deze verloskundigen verdienen het. Wat een heerlijk team! Mijn eerste zwangerschap is verre van probleemloos verlopen. Toen we net naar Gorinchem waren verhuisd bleek ik weer zwanger te zijn. Mijn buurvrouw adviseerde mij jubelend 'De Nieuwelinge' aan. Wat was dat een goed advies. De dames hebben mij zeer professioneel en betrokken door de zwangerschap heen geloosd. Ze namen veel tijd om mijn angsten een plek te geven. Tranen van angst werden vervangen door tranen van het lachen. En van kracht en geloof in mijzelf. De bevalling zelf was uiteindelijk dan ook een feestje. Zonder complicaties, op mijn manier, thuis in bad. Dank jullie wel voor de goede zorgen, jullie geduld en fijne gesprekken. X
Karen Wesdijk
Karen Wesdijk
2020-06-26
Deze 2 toppers zijn de beste die er zijn! Buiten het feit dat ze super lief en gezellig zijn, zijn ze ook nog is mega kundig. De laatste zwangerschap was geen makkelijke maar dankzij deze 2 lieverds hebben we een gezonde zoon gekregen. Zonder hun had het zomaar anders kunnen lopen. Ook bij de zwangerschap van onze dochter was het perfect. Dus ben je zwanger en op zoek naar een kundige maar mega leuke praktijk dan ben je hier op het goede adres. Wij hadden niet anders gewild!
Joanna Blom
Joanna Blom
2018-02-18
Een gouden team, een feestje tijdens je bevalling zo dankbaar! Luisteren naar jou wensen voor, tijden en na je bevalling zeer goede begeleiding. Top damens

Uiteraard mag je ons ook bellen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.