De praktijk

Bij verloskundige praktijk De NieuweLinge sta jij, met of zonder partner, centraal. Zowel voor als tijdens je zwangerschap, je bevalling en je kraamtijd.

Omdat elke zwangerschap anders is, wordt de hele zorg zo veel mogelijk op jou en jouw behoeften afgestemd en ontvang jij de allerbeste zorg; Zorg op maat.

Jouw zwangerschap en bevalling zien wij als een natuurlijk proces en wij vinden het heel belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen; of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, in bad of op bed. Jij bevalt immers het best waar jij je het prettigst voelt.

Wij hebben twee praktijk locaties; Wolpherenwal 1 in Gorinchem en Raadhuisplein 1 in Arkel. Op de Wolpherenwal zitten we samen met BabyImage, waar je terecht kunt voor zowel medische- als pretecho’s.

Wij zetten ons met hart en ziel in om al het onbekende voor jou bekend te maken, zodat jij met een zekerder gevoel je zwangerschap, bevalling en kraamtijd beleeft.

Omdat onze praktijk staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV ontvang jij de beste zorg volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging. Zo staan we samen sterk voor goede geboortezorg.