De praktijk

Wij, Marloes en Jacqueline, zetten ons met hart en ziel in om al het onbekende voor jou bekend te maken, zodat jij met een zekerder gevoel je zwangerschap, bevalling en kraamtijd beleeft.

Jouw zwangerschap zien wij als een natuurlijk proces en wij vinden het belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kan en mag bevallen; of dat nou thuis is of in het ziekenhuis, in bad of op bed. Jij bevalt immers het best waar jij je het prettigst voelt.

Wij hebben momenteel twee praktijk locaties; Wolpherenwal 1 in Gorinchem en Raadhuisplein 1 in Arkel. Op de Wolpherenwal zitten we samen met BabyImage, waar je terecht kunt voor zowel medische- als pretecho’s.

Omdat onze praktijk staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV ontvang jij de beste zorg volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging. Zo staan we samen sterk voor goede geboortezorg.

We hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract. Zit jij bij een verzekeraar waar we geen contract mee hebben? Geen probleem, je hoeft geen eigen bijdrage te betalen voor onze zorg en bent nog steeds hartstikke welkom. We zullen je alleen vragen na jouw zorgperiode een door ons gemaakte factuur naar je verzekeraar te sturen, en het uitgekeerde bedrag aan ons over te maken. Verder zul je hier geen hinder van ondervinden.